JOBBA MED MIG

Du längtar efter djup intimitet OCH ett passionerat sexliv.

Men du vet inte hur du ska göra eller var du ska börja för att ha det.


Det är då du kommer till mig så att jag kan stödja dig i att förändra den sanna anledningen så att du äntligen blir fri att älska och njuta och leva fullt ut.

Har du till exempel ett mönster av att hålla dig tillbaka sexuellt och inte ge dig hän fullt ut så är det ett beteende som du har lärt dig någonstans, någongång för att hålla dig själv trygg och säker.    

Och genom att inte släppa taget utan behålla en viss kontroll hela tiden så upprätthåller du den här känslan av trygghet.      

Det är inte alltid du är medveten om det här, utan du undrar istället varför du inte får orgasm/stånd eller inte vågar överlämna dig helt till stunden eller förminskar dig själv eller inte vågar uttrycka dina behov i vissa sammanhang.    

Du kan se att det hämmar dig och avhåller dig från att leva fullt ut som en sexuell varelse men inget du provat hittills har fungerat, varken prat-terapi eller kurser i tantra och personlig utveckling.   

Det kan också vara så att du känner dig för blyg och tafatt för att våga närma dig någon som du tycker känns spännande och attraktiv eller så känner du skam över dig själv och vågar inte visa dig fysiskt eller känslomässigt för någon annan.    

Det gör att du lever ditt liv utan den närhet du egentligen vill ha och lever på "smulorna" istället för att ha hela upplevelsen själv.  

När vi jobbar tillsammans med det här och andra svårigheter kring sexualitet och intimitet använder vi kroppsliga övningar för att rensa bort de här omedvetna begränsande övertygelserna du har och ersätta dem med sådana som stärker dig så att den närhet och kontakt du längtat efter kan bli verklig!

Hej! Jag är Sandra Bergman

Jag är här för att mjukt bjuda in dig till dig själv och till den djupa och samtidigt vilda intimitet du drömmer om och längtar efter.

Jag bryr mig verkligen om dig. 
Jag vill att du ska tillåta dig att ha djup och nära intimitet.
Jag vill att du ska vara bekväm med alla sidor av din sexualitet.  
Jag vill att du ska växa dig kraftfull och djupt grundad i dig själv.
För jag vet hur viktigt det här är för att du ska njuta av livet fullt ut.  

Tack vare att jag själv har gjort mitt inre arbete så jag vet hur jag ska vägleda dig på ett tryggt sätt som är unikt för mig. 

I 13 år har jag hållit workshops och sessioner i intimitet och sexualitet. Det började med en utbildning till sexsibilitycoach som sedan följdes av några av de mest omfattande utbildningarna i världen idag inom tantra och sexualitet, bland annat med Layla Martin och Ma Ananda Sarita.

Jag har också studerat med schamaner i flera år vilket har tagit mig med på ett flertal längre utbildningar och resor runt om i världen där jag har inspirerats och initierats.

All denna utbildning och erfarenhet har gett mig ett omfattande bibliotek med metoder för en mängd olika svårigheter som du får ta del av under vår tid tillsammans.  

Så min inbjudan är att låta mig följa dig en bit på din kanske största resa någonsin.

Hör Mia Haraldsdotter om våra sessioner tillsammans

Mia berättar vad som gjorde att hon kunde öppna sig så mycket

FÖR VEM?

För dig som har bestämt dig för att nu är det SLUT på att gömma dig längre ifrån allt vad känslor, intimitet och närhet heter och istället våga möta ALLT som du är och bär med dig.

Räkna med en omtumlande, starkt transformerande resa inåt, där du får uppleva vad verklig expansion innebär!

Du får känna din kraft som gör det lätt för dig att sätta gränser och se till att du uppfyller dina behov.

Du hittar modet att våga stå kvar i jobbiga situationer och det gör dig trygg i dig själv.

Du vågar visa din sårbarhet vilket leder till att du kommer mycket närmare de du vill vara nära.

Du kan känna det där sköna, sköra, vackra djupet i dina intima relationer som får dig att släppa taget och bara ge dig hän.

Du får uppleva hur njutning kan göra hela din kropp orgasmisk och få dig så levande och närvarande i dina intima relationer.

Vi lyfter dig så att du kan NJUTA FULLT UT av din kropps underbara upplevelser samtidigt som du är DJUPT FÖRANKRAD OCH TRYGG i dig själv.

Det är vägen till hem till dig själv och därifrån kan du bjuda in så mycket kärlek, närhet och kontakt.

Till ett djupt intimt liv

COACHING-PROGRAM

5 MÅNADER (10 sessioner)

Du har bestämt dig för att NU är det dags att BLOMSTRA så att du kan ha den djupa närhet och passionerade sexualitet du verkligen längtar efter. Inget mer hålla tillbaka eller gömma sig!

Detta är en djupt transformerande resa där du omprogrammerar hela ditt system för att väcka din passion och förmåga till att känna djup intimitet.  

Du har FULLT STÖD under hela vår tid tillsammans. Det innebär att du kan mejla mig om allt som kommer upp och jag svarar dig alltid senast nästa vardag.  

Investering: 24.900 kr. Delbetalning erbjuds.

SANDRA OM COACHINGEN

Jag FÖRSTÅR att det här är väldigt intimt arbete och att ta det första steget är verkligen läskigt när vi kanske inte har träffats eller pratat förut.

Men om du känner impulsen så är min inbjudan att boka ett samtal så att vi bägge kan känna efter om mitt sätt och jag som person är rätt för dig just nu.  

Det finns lite olika sätt att jobba med mig och du behöver inte bestämma något innan utan utifrån vad jag ser som dina nästa steg mot djupare intimitet och en mer passionerad sexualitet förslår jag en väg.  


Samtalet kostar ingenting och är helt konfidentiellt. 

SAGT OM SANDRA

"Ditt arbetssätt där du använder din kompetens, din intuition och din compassion är helt magisk."  

“Jag är en kvinna som har oerhört svårt att släppa någon in på livet och ha tillit men från vårt första samtal till vår sista session kände jag mig oerhört trygg hela vägen och din kompetens tillsammans med ditt sätt att arbeta passade mig som hand i handske .

Mia Haraldsdotter
Klient

 ""Jag älskar mig från en helt annan plats idag,   
inne ifrån hjärtat och jag finns här och stöttar mig.“ 

 “Jag känner mig väldigt trygg med dig och kände verkligen att du läste av mig väldigt bra och utmanade mig lagom. Jag tycker du är väldigt lugn, mjuk och förtroendeingivande i din coachning.

Du har känt av och läst av mig på ett sätt som gjort att jag kunnat slappnat av och vågat ge mig hän i övningarna. Jag ser att mitt egenvärde har blivit bättre, jag lyssnar bättre till vad jag känner och vill.

Och när jag kommer i en situation där jag tidigare hade ”fallit ur” kan jag nu vara kvar i den, se att jag inte är ensam eller värdelös, jag har och får stöttning från den gamla visa kvinnan som håller mig och mitt inre barn.”

Mia
Klient

"Det känns verkligen som om du genuint bryr dig om mig och vill mig väl 
vilket gör att jag verkligen känner mig trygg med dig.“    

“Jag har uppskattat sessionerna med dig väldigt mycket och vill verkligen tacka för att jag fått
den här möjligheten att möta mig själv under coachning av dig.            

Du fick mig att inse vad jag behöver och längtar efter samt hur jag kan få det

och vad jag rent konkret kan göra.            

Jag känner också att jag mer och mer ifrågasätter hur jag vill leva resten av mitt liv

och att jag vill börja ta steg mot en förändring.”

Elin
Klient

Vanliga frågor

Ja, det gör det.
I över tre år har jag coachat online, och resultaten är precis lika bra. Enda skillnaden är att du inte behöver resa till mig utan kan i bekvämligheten från ditt hem enkelt logga in på den zoom-länk som jag skickar dig. Sessionerna är lika djupa och helande som om vi varit i samma rum. 

Nej, det gör det inte.
Vårt arbete tillsammans har inget med nakenhet att göra. Det vi gör är att upptäcka var i din kropp som du har blockeringar som hindrar dig att uppnå det du längtar efter och lösa upp dessa. Det sker genom guidade upplevelser inuti din kropp och utan att du behöver beröra dig själv på något vis. Däremot kan vi komma överens om praktiker du utför själv hemma mellan våra sessioner som involverar både nakenhet och intimitet om det är i linje med vad du vill uppnå.

Det bestämmer du själv! 
Detta är din resa och jag inbjuder dig att delta på det sätt som känns bra för dig. Du kommer att få hemövningar att göra varje vecka och du engagerar dig så mycket eller lite som du vill.

Min rekommendation är att lägga tid på att göra dessa övningar regelbundet en eller ett par gånger i veckan, gärna mer, för det är så du långsamt får de bestående förändringar du vill ha.

Tänk på att du håller på att omprogrammera dig till ett nytt sätt att vara intim och det tar tid.
Det är också därför programmet är 5 månader, så att du får allt stöd du behöver under en längre tid.

Ja, det kan du.
Jag erbjuder delbetalning, se längst ner på sidan.

Ja, det kan du. 
Skicka mig ett mejl här med kontaktuppgifter (namn, adress, mejl) samt org.nr. Fakturan ska vara betald innan första sessionen.

Jag är ansluten till epassi.
Du letar upp mig på deras sida och fyller i det belopp du vill använda. De skickar mig sedan ett mejl som är ditt kvitto. När jag fått det kontaktar jag dig via mejl för att höra hur du vill använda dina pengar. Jag kallar dessa för mental träning för stresshantering.

Vår avtalstid börjar gälla från den första sessionen, som ska genomföras inom 4 veckor från köpdatum.
Avtalstiden gäller köpt antal månader plus en extra månad.
Därefter avslutas avtalet även om du har innestående sessioner.
Skulle det uppstå en akut situation där du behöver extra tid sker det i samråd med Sandra.  
Avbokning av sessioner ska ske minst 24 timmar innan, annars ses den som förbrukad.  
Genom din betalning godkänner du dessa villkor.

Investering

 • Delbetalning
 • 10 payments of

  2590 SEK

  per month

  Du vill dela upp betalningen

  Köp nu
 • Fullbetalning
 •  

  24900 SEK

   

  Du vill betala allt på en gång

  Köp nu
 • En månad i taget
 •  

  8500 SEK

   

  3 sessioner under 1 månad

  Köp nu