LIVE TRÄNING

Tantra för djupare intimitet

01 DECEMBER 2022 THURSDAY, 07:00 PM CET

Live Webinar Session has ended now.

Lär dig hur dina chakran är vägen till intimitet och njutning.

OBS! TRÄNINGEN ÄR I TRE DAGAR I RAD KL 19.00.
Missar du en av dagarna får du en inspelning efteråt, så du kan ta del av allt jag lär dig.

Varmt välkommen till den här träningen som är under tre dagar i rad kl 19.00 med mig, Sandra Bergman. 

Du får lära dig mer om hur du kan använda din livsenergi för att rena dina chakran så att du kan känna mer njutning, närhet och kraft i ditt liv. 

Hej! Jag är Sandra Bergman

Min passion är att vägleda människor som längtar efter mer intimitet att ha djupare kontakt och mer närhet i sina liv samt ett blomstrande sexliv. För jag vet hur otroligt bra vi mår när vi lever ett djupt intimt liv!

Jag har studerat med shamaner vilket har tagit mig med på ett flertal utbildningar och resor i världen under flera år där jag har inspirerats och initierats.

Jag har hållit workshops och haft sessioner i intimitet och sexualitet i 13 år, studerat tantra på universitetet och har genomgått en av de mest omfattande utbildningarna inom mitt område i världen idag.

Jag har tack vare all denna utbildning och erfarenhet ett omfattande bibliotek med metoder för en mängd olika frågeställningar som du får ta del av under vår tid tillsammans.

Jag vet hur jag ska vägleda människor på ett sätt som är unikt för mig och hjälper DIG att uppleva närhet, kontakt och intimitet på en djupare nivå än du kanske någonsin har känt.

Så välkommen att ta min hand så följer jag dig med lättsamhet och rättframhet på din kanske största resa någonsin.